Smart Touch Software

Ezzel a funkcióval a lapolvasás mindennapos feladata a lehető legegyszerűbbé válik. Kilenc különböző helyre lehet a beolvasott dokumentumot elküldeni; például fájlba, postára, nyomtatóra, e-mailbe, faxra, alkalmazásba, Microsoft SharePoint szoftverbe, valamint külső szoftverbe, felhő-szerverre. A Smart Touch megengedi a szkenner beállításainak és a célhelynek az előre megadását, valamint az egyedi beállítás szerkesztését, megtekintését és hozzá parancsikon létrehozását. A fájl formátuma lehet TIFF, JPEG, PDF, kereshető PDF
és egyéb.

Takarítson meg időt a Smart Touch technológiával, amely több lépésből álló szkennelési folyamatok végrehajtását teszi lehetővé egyetlen gombnyomással. A Smart Touch technológiával végrehajthat akár kilenc különböző feladatot egyetlen gombnyomással: PDF-eket hozhat létre, dokumentumokat csatolhat e-mailekhez, a dokumentumokat mappákba rendezheti, vagy felhőszolgáltatásokba küldheti.

2020 május 4-től, ügyfélszolgálatunk átmenetileg hétfőtől-péntekig, 9-15 óráig, tart nyitva.

Kérjük kedves ügyfeleinket, hogy szervizünket - a járványhelyzetre való tekintettel - kesztyűben és maszkban látogassák!

Vigyázzunk egymásra!