Kodak ScanMate i1150WN

A készülék legfontosabb paraméterei

 

Modell:SCANMATE i1150WN szkenner
Típus:A4 kétoldalas színes szkenner
Sebesség:Fekete/fehér: 30 lap/perc, színes: 30 lap/perc (40 lap/perc az első 10 lapnál)
Napi kapacitás:3000 lap
Optikai felbontás:600 dpi
Lapadagoló kapacitása:50 db
Síkágy csatlakoztatás:Van
Garancia:3 év / 3FF :Ingyenes készülék meghibásodásra vonatkozó garancia

*A termékről további részletes adatokat a www.kodakalaris.com oldalon talál.

Válassza a szabadságot és mobilizálja a dokumentum szkennelést  a Kodak Alaris vezeték nélküli/hálózati szkennereivel!

 

Az online eszközök számának jelentős növekedése azt jelenti, hogy a vállalatoknak bővíteniük kell vezeték nélküli infrastruktúrájukat, a belső rendszereket elérhetővé kell tenniük a mobil hozzáféréshez, és olyan megoldásokat kell életbe léptetniük, amelyek kezelni képesek a mobilitás iránti igényt.

A Kodak Alaris legújabb asztali szkennerei – a Kodak ScanMate i1150WN és a Kodak i1190WN szkenner – vezeték nélküli és hálózati kapcsolatot kínálnak, valamint fel vannak készítve a mobilalkalmazások használatára annak érdekében, hogy a munkahelyen támogassák a BYOD-megoldásokat és a mobilitást.

Az i1150WN és i1190WN szkenner segítségével a vállalatok megszabadulhatnak a kábelek és huzalok dzsungelétől. A szkennerek ideálisak az üzleti környezetekben, ahol az alkalmazottaknak gyorsan és könnyedén kell megosztaniuk a dokumentumrögzítő eszközöket. A felhasználók olyan vezérlőpanelt kapnak, amely egyéni parancsok használatának lehetőségét kínálja, színkódolt ikonokat jelenít meg, amelyekkel a szkennelés gyorsan és könnyedén megoldható, továbbá hasznos információkat nyújt a tévedések elkerüléséhez és helyrehozásához.

Ezen túlmenően, a szkennerek zökkenőmentes kapcsolatot nyújtanak az irodai hálózaton vagy wifi-hálózaton keresztül számos irodai környezetben, beleértve többek között a bankpénztárakat, kormányzati hivatalokat és kórházi nővérállomásokat.

A szabványos illesztőprogramoknak (TWAIN, ISIS) köszönhetően a felhasználók meglévő és régebbi üzleti alkalmazásaikat is integrálhatják a rendszerbe, így kiküszöbölhetők a rögzítési folyamat plusz lépései és a bonyolult szoftvertelepítési eljárások, ami csökkenti az informatikai költségeket.

A rendszergazdák biztonsági szinteket is beállíthatnak, és szükség esetén letilthatják a vezeték nélküli és mobil kapcsolatokat, így hatékonyabb eszközfelügyelet áll a rendelkezésükre.

A ScanMate+ mobilalkalmazással a felhasználók gyorsan és könnyen szkennelhetnek dokumentumokat táblagépekre vagy mobiltelefonokra az i1150WN vagy az i1190WN szkennerekről. Ez az alkalmazás a fájlmegosztást is kényelmessé teszi, olyan e-mailes és felhőalapú alkalmazásokba történő feltöltéssel, mint a SharePoint, a Box vagy az Evernote. Azok a szervezetek, amelyek saját mobilalkalmazásaikat kívánják használni a fájlok és dokumentumok szkenneléséhez, a webes alkalmazásprogramozási felülettel (API) integrálhatják ezeket a Kodak Alaris szkennereivel.

Megosztott dokumentumrögzítés a felhőbe

 

A felhőtechnológiák egyaránt segítik a kis- és nagyvállalatokat, csökkentik az informatikai megvalósítások és megoldások költségeit.
„Egyre több vállalat helyezi át alkalmazásait a felhőalapú rendszerekbe. Mivel a felhő- és webalapú alkalmazások kisebb számítási teljesítményt igényelnek a PC-ktől, elkerülhető a befektetés a drága számítógépekbe” – mondta John.

Az i1150WN és az i1190WN szkennerek beépített képfeldolgozó funkciókkal rendelkeznek, amellyel csökken a számítógép kapacitásigénye. Emiatt ideálisak a felhő- vagy webalapú rögzítőalkalmazásokhoz, mint amilyen a Kodak Info Input Portfolio.

Az Info Input a rögzítést gyorsabbá, intelligensebbé, biztonságosabbá és termelékenyebbé teszi.
A szoftverintegrátorok közvetlenül a szkennerhez tervezhetik meg az integrációt a webes API segítségével.

A ScanMate+ mobilalkalmazás ingyenesen letölthető az Apple iTunes áruházból és a Google Play áruházból.
 

Miért érdemes személyi és munkacsoport-szkennereket használni?

  • Képjavítás a Perfect Page alkalmazás segítségével
  • A Smart Touch alkalmazás egyetlen gombbal használható, használata egyszerű
  • Kis alapterület
  • Minimális asztalfelületet igényel
  • Bármit beolvashat, papíralapú dokumentumoktól egészen az igazolványokig
  • Napi 1000 és 10 000 oldal közötti kapacitású modellek
  • Ingyenes hároméves készülék meghibásodásra vonatkozó garancia
  • Windows, Linux és Mac OSX rendszerekkel kompatibilis Kodak Capture Pro Software Limited Edition szoftver mellékelve

2020 május 4-től, ügyfélszolgálatunk átmenetileg hétfőtől-péntekig, 9-15 óráig, tart nyitva.

Kérjük kedves ügyfeleinket, hogy szervizünket - a járványhelyzetre való tekintettel - kesztyűben és maszkban látogassák!

Vigyázzunk egymásra!