Kiváló nagyformátumú képek rögzítése 1989 óta.

Alapítása óta Colortrac úttörő volt és újító a költség-hatékony színes és fekete-fehér széles formátumú szkennerek gyártásában. Mi voltunk az első gyártó, aki megfizethető digitális színes képek készítéséhez nagy formátumú készüléket gyártott. A széles formátumú szkennelési alkalmazások a grafikai, építési, mérnöki, térinformatikai, térképészeti és még sok más területen nyújtanak segítséget. SmartLF Gx + a Colortrac hatodik generációs CCD nagy formátumú szkennere és a leginnovatívabb készüléke. SmartLF Cx piacvezető a CIS rendszerű széles formátumú szkenner készülékek körében világszerte. SmartLF Ci Colortrac izgalmas új, negyedik generációs CIS széles formátumú szkenner. A Colortrac kiváló minőségű nagy formátumú szkennereket és nagyformátumú másolási megoldásokat kínál a digitális színes és monokróm minőségben.

Készülékeink nélkülözhetetlenek a következő területeken:

  • Építészet
  • Építkezés
  • Elektronikus dokumentum kezelés (EDM)
  • Elektronikus dokumentum képfeldolgozás (EDC)
  • Tervezés, Szerkesztés (CAD / CAM / CAE)
  • Földrajzi információs rendszerek (GIS)
  • Grafikai és Képzőművészeti Reprodukció
  • Reprográfia

1999-ben Colortrac volt az egyik mindössze 80 brit vállalat egyiket, amely megnyerte a rangos Queen’s Award for Export Achievement díjat. A cég Cambridge-ben az Egyesült Királyságban található. Értékesítési, és támogatási irodák vannak Pekingben Kína és Chantillyben, VA, Amerikai Egyesült Államok.

A siker a  SmartLF 4080 nagyformátumú szkenner megalkotásával 2004 szeptemberében kezdődött. Colortrac piacvezetővé vált a belépő szintű CIS szkennelési technológiában. 2005 decemberében Colortrac bővítése egy új kínai leányvállalattal a Colortrac Imaging Systems (Suzhou) Co., Ltd folytatódott. Az új társaság alkatrészeket gyárt, és elektromechanikus szerelvények exportál az Egyesült Királyságba, ahol kombinálják a helyben gyártott elektronikai alkatrészekkel és szoftverrel.

Colortrac Suzhou egyik legfontosabb célja növekedési stratégia arra törekszünk, hogy bővíteni tudjuk gyártási kapacitást a rendkívül sikeres SmartLF nagy formátumú szkenner területen. Colortrac teljes mértékben ellenőrizi az összes gyártási tevékenységét, csökkenti a termelési költségeket, és biztosítja a termék minőségét ügyfeleink számára.

Colortrac termékek

SmartLF Scan! 24″

SmartLF Scan! 36″

SmartLF SC25

SmartLF SC36

SmartLF GX+56

Smart LF SG36/SG44