Capture Pro Software

Önnek formanyomtatványai, dokumentumai, nyilvántartásai és sok egyéb anyaga van. Egyszerűen megfogalmazva, a Kodak Capture Pro Software a papír alapú anyagokat feldolgozhatóvá teszi azok digitális információkká történő hatékony átalakításával. Papírkötegek alakíthatók át gyorsan kiváló minőségű képekké. A kulcsfontosságú adatok automatikusan rögzíthetők, indexelhetők és adatbázisokba, alkalmazásokba tölthetők be, illetve másoknak elküldhetők.

Küldjön intelligensebb információkat az ECM rendszerekbe és a Microsoft SharePoint szolgáltatásokra a munkafolyamatok szélesebb körű integrálásával. Emelje a Kodak szkennereit és többfunkciós nyomtatóit, vagy más népszerű gyártók több mint 230 szkennerét az asztaliról a nagy teljesítményű rendszerek szintjére.

Leegyszerűsített szkennelés

 • Automatikusan optimalizálja a képminőséget. Az intelligens minőségbiztosítás funkció automatikusan megjelöli a kérdéses minőségű képet, és optimalizálja a kép minőségét újraszkennelés nélkül. A képek automatikusan tájolhatók, körbevághatók és kiegyenlíthetők.
 • Takarítson meg időt az egyszeres, kétirányú szkennelés kimenettel. Szkenneljen egyszer, és hozzon létre kétszínű/ kéttónusú vagy szürkeárnyalatos/kéttónusú képeket. Javítsa a fekete-fehér képek szövegfelismerését, és ezzel együtt őrizze meg a képek színeit.
 • Egy képrögzítési megoldás, amely az igényei szerint fejlődik. Az asztali igényektől a nagy mennyiséget igénylő környezetekig könnyen méretezhető. Ezenfelül egyaránt élvezheti a Kodak szkennerek ismert és más gyártók csatolóinak előnyeit. 17 grafikus felhasználói felület és 126 szövegfelismerő nyelv támogatott.

Automatizált indexelés

 • Védje adatainak integritását a dupla adatindexeléssel és a beviteli hibák elleni védelemmel.
 • Indexeljen gyorsabban az egérrel használható szövegfelismeréssel, és gyorsítsa fel a műveleteket a zónás OCR/MICR, illetve az 1D és 2D bárkód funkcióval, valamint az akár 999 mező indexelésével.
 • Dolgozzon fel felméréseket és egyéb bejelölős formanyomtatványokat. A rugalmas jelölésérzékelés pontosan érzékeli a meghatározott zónákat, és kitölti a megfelelő indexmezőket az eredményekkel.

Maximalizált csatlakoztathatóság

 • Gyorsítsa fel az ECM rendszerekkel és a SharePoint szolgáltatással történő együttműködést. Átfogó integráció és teljes körű   csatlakoztathatóság a többféle ECM megoldásokkal, SharePoint és biztonságos FTP szolgáltatásokkal. Szabványos csatoló, a SharePoint index konfigurációk közvetlen importálása a Capture Pro szoftverbe, több oszloptípus, stb.
 • Automatikus dokumentumkép importálás a hálózatról; Nincs szükség folyamatos szkennelésre a dokumentumképek importálásához és feldolgozásához.
 • Javítsa a pontosságot és a hatékonyságot a kimenetből. Küldjön kötegstatisztikákat az adatbázisaiba.
 • Növelje az indexelési sebességet és a pontosságot. A hatékonyabb adatbázis-keresés azt is biztosítja, hogy a rögzített indexmezők helyesek legyenek.
 • PDF opciók kereshető PDF, titkosított/védett PDF, PDF-A, tömörített PDF dokumentumokhoz, PDF könyvjelzőkhöz és gyors webes, illetve egyéb nézetekhez.
 • A Capture Pro szoftver letölthető a weboldalunkról 30 napos próbaverzióként.

A Capture Pro, együtt alkalmazva a Perfect Page technológiával felvértezett Kodak szkennerekkel tökéletes eredményt nyújtanak, elfelejtheti a fáradságos és időigényes újraszkennelést.

A rendkívül rugalmasan beállítható szoftver segitségével pillanatok alatt archiválhatja dokumentumait és mentheti el elektronikus formában. A munkafolyamat optimalizálásában is élen járó szoftver segítségével optimálisan állíthatja be a szkennelési környezetét:

 • Automatikus szkennelés és indexelés, rengeteg segédfunkcióval.
 • Megújított kezelőfelület az egyszerűbb és átláthatóbb munka érdekében.
 • Automatikus kép-optimalizálási és képkorrekciós eljárások a szkennelés során.
 • Rengeteg szkennelés után-szerkesztési funkció a tökéletes integritás eléréséhez.
 • A dokumentumok egyszerű elektronikus megjelőlése és így a kiválasztott funkciók csoportos futtatása.
 • Különálló, vagy hálózati alkalmazhatóság és még sorolhatnánk a funkciók sokaságát.

A személyre szabható kezelői felület eddig soha nem látott módon könnyíti meg a szkennelési munkákat:

 • A vezérlő ikonsorok és a munkaablakok bárhol elhelyezhetők a képernyőn.
 • Kötegelt/dokumentum szintű/Oldal szintű előnézeti és szerkesztési beállítások, könnyű navigáció a dokumentumok között.
 • Az üres lapok automatikus kiejtése többféle technológiával.
 • Az előre definiált beállítások azonnali előhívása és használata.

A Capture Pro szoftver a dokumentumok szeparációjához több alternatívát is kínál: üres lap felismerés, patch kód használata, vonalkód használata, OCR mezők használata beleértve a MICR karakterfelismerést is.

A Capture Pro 100%-ban támogatja a DualStream technológiát, azaz egy időben képes fogadni a dokumentumról készült színes/szürke skálás és fekete-fehér képet különböző fájlformátumokban.

A Capture Pro a piacon egyedülálló módon alkalmazza a dokumentumok feldolgozásának háttérben történő futtatását, amely azt eredményezi, hogy nem kell várnia a szkennelési munkája során a feldolgozási folyamatra, a rendszer ezt automatikusan végzi a háttérben, miközben Ön már a következő köteget szkenneli.

A Capture Pro tág határok között ad lehetőséget a dokumentumok indexeléséhez. Az indexelés beállításához sokkal nagyobb teret enged a felhasználónak mint eddig bármely más hasonló szoftver. Használhat vonalkódot beleértve a 2D típusú vonalkódrendszereket is, OCR mezőt mely több mint 100 nyelven érhető el és használhatja a banki technológiában ismert MICR karakterfelismerést. Az indexeléskor a következő további lehetőségekkel találkozhat:

 • Akár végtelen számú indexmező.
 • Kimeneti maszk minden adattípusra, flexibilis formázhatósággal.
 • Részletes karakterfelismerési szabályok az OCR használata estén, a nem kívánt karakterek automatikus kiszedése.
 • XML indexfájl létrehozása

Szkennelés során több kimeneti fájltípust is megadhat kívánságának megfelelően: JPG, TIFF, PDF, PDF-A, egy illetve több oldalt tartalmazó képfájlok lehetősége.

A Capture Pro Software közel 200 különböző típusú dokumentum szkennerrel képes (Kodak, Agfa, Avision, Bell&Howell, Canon, Epson, Fujitsu, Inotec, Panasonic, Ricoh, ScanOptics, Scantron, Visioneer, Xerox) működni. A teljes támogatott készüléklista itt található.

A Capture Pro Software megvásárlása

 

A szoftver a készülék típusától függő kategóriákba van sorolva, az ára is ettől függöen változó. Az Ön igényeinek megfelelő szoftver kiválasztásához keresse fel viszonteladóinkat,akik készséggel állnak rendelkezésére.

2020 május 4-től, ügyfélszolgálatunk átmenetileg hétfőtől-péntekig, 9-15 óráig, tart nyitva.

Kérjük kedves ügyfeleinket, hogy szervizünket - a járványhelyzetre való tekintettel - kesztyűben és maszkban látogassák!

Vigyázzunk egymásra!