Canon Scanfront 330

Kompakt, intelligens hálózati dokumentumolvasás vállalati részlegek, fiókirodák és ügyfélszolgálati irodák részére.

Kompakt és megbízható színes hálózati dokumentumolvasó, amely növeli a hatékonyságot és lecsökkenti az informatikai kiadásokat a gyors és egyszerű működésnek, a központosított kezelésnek és a meglévő alkalmazásokba és munkamenetekbe való zökkenőmentes integrációnak köszönhetően.

Előnyök

  • Elegáns, kompakt kialakítás
  • Gyors és megbízható dokumentumolvasás
  • Felhasználóbarát működtetés személyre szabható feladatgombokkal
  • Kisebb informatikai költség a távkezelésnek és hálózati integrációnak köszönhetően
  • Fejlett biztonsági funkciók
  • A webalapú fejlesztőkészlet segítségével egyszerűen az igényekre szabható
 
 

Termékjellemzők

Gyors és megbízható dokumentumolvasás

A kompakt ScanFront 330 segítségével gördülékenyebben zajlanak a munkafolyamatok, az akár 30 lap/perces beolvasási sebességnek köszönhetően pedig csökkenthetők a költségek. A felhasználók gyorsan és biztonságosan küldhetik el a dokumentumokat egyszerre akár több különböző célhelyre is a hálózaton keresztül. Az új tervezésű papíradagoló görgős mechanizmusának és az egyenes papírpályának köszönhetően a felhasználók vegyesen is beolvashatják a különböző típusú dokumentumokat, legyen köztük akár vastag vagy vékony papír, sima vagy dombornyomott kártya, 1 méter hosszú vagy A3 méretű dokumentum (ívlapos üzemmódban).

 

Felhasználóbarát működtetés

A ScanFront 330 készülékkel egyszerű és kényelmes a beolvasás. Az intuitív, nagy felbontású 8,4″ érintőképernyő és a személyre szabható feladatgombok biztosítják a fájlok különböző helyekre, például e-mailbe, hálózati mappába, FTP-re, USB-eszközre, faxba vagy nyomtatásra történő gyors és pontos továbbítását. A hasznos és időtakarékos funkciók között van a beolvasás e-mailbe funkció, amellyel a felhasználók gyorsan elküldhetik a dokumentumokat saját e-mail címükre, vagy az ad hoc faxolás, ahol beolvasás közben adhatók meg a faxolási adatok.

 

Kényelmes távműködtetés

A ScanFront 330 egyszerűen telepíthető, kezelhető és szervizelhető, így használatával jelentős informatikai költség takarítható meg. Az új dokumentumolvasó bármikor hozzáadható a hálózathoz külön hardver vagy szoftver nélkül, és kiszolgáló szoftver telepítése nélkül is használható. A rendszergazda akár távolról is frissíthet, menthet és helyreállíthat több készüléket is egy egyszerű internetböngészővel, illetve párhuzamosan a ScanFront Administration Tool eszközzel.

 

Zökkenőmentes integráció

A készülék bonyodalmak nélkül integrálható az üzleti alkalmazásokba. A metaadatokat tartalmazó indexfájlok (CSV vagy XML formátumban) a beolvasással együtt átvihetők, az adatokból pedig fájlnév generálható, ami egyszerűbbé teszi a fájlok osztályozását a háttériroda rendszerben. A fejlesztők számára szoftverfejlesztő készletek is elérhetők, köztük a webalapú verzió is, amellyel a ScanFront szoftver külön internetes vagy felhőalapú kiszolgálóról is futtatható. Ez sokkal szabadabb integrációs lehetőségeket kínál a fejlesztők és informatikai részlegek számára, hogy létrehozhassák saját testre szabott integrált megoldásaikat az általuk használt üzleti alkalmazásoknak megfelelően.

 

Rendíthetetlen biztonság

A ScanFront 330 számos fejlett biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyekkel a felhasználók maguk vezérelhetik az információ-hozzáférés, -kezelés és -továbbítás minden mozzanatát. Ilyen biztonsági funkció az azonosítóhoz kötött bejelentkezés, a jelszó-hitelesítés és az automatikus kijelentkeztetés egy bizonyos használaton kívül töltött idő után. A felhasználói korlátozások és a felhasználói tevékenységek központilag felügyelhetők, míg a biztonságos dokumentumküldésről a PDF-titkosítás, a biztonságos megtekintésről, szerkesztésről és nyomtatásról pedig a jelszavas védelem gondoskodik

2020 május 4-től, ügyfélszolgálatunk átmenetileg hétfőtől-péntekig, 9-15 óráig, tart nyitva.

Kérjük kedves ügyfeleinket, hogy szervizünket - a járványhelyzetre való tekintettel - kesztyűben és maszkban látogassák!

Vigyázzunk egymásra!