A szkennerekhez mellékelt szoftverek

A Kodak szkennerekkel együtt szállított szoftverek:

Smart Touch funkció

Ezzel a funkcióval a lapolvasás mindennapos feladata a lehető legegyszerűbbé válik. Kilenc különböző helyre lehet a beolvasott dokumentumot elküldeni; például fájlba, postára, nyomtatóra, e-mailbe, faxra, alkalmazásba, Microsoft SharePoint szoftverbe, valamint külső szoftverbe, felhő-szerverre. A Smart Touch megengedi a szkenner beállításainak és a célhelynek az előre megadását, valamint az egyedi beállítás szerkesztését, megtekintését és hozzá parancsikon létrehozását. A fájl formátuma lehet TIFF, JPEG, PDF, kereshető PDF és egyéb.

Kodak Capture Pro Limited Edition szoftver

Az i2000, az i3000 és az i4000 sorozatú szkennerek Kodak Capture Pro Limited Edition szoftverrel rendelkeznek, amely egy belépő szintű szkennelő alkalmazás dokumentum elválasztással és vonalkód felismeréssel. Kimenet fájlba, e-mailbe vagy Microsoft SharePoint szoftverbe különböző fájlformátumokban. Látogasson el a www.kodakalaris.com/go/pro oldalra, ahol a funkciók összehasonlítása található a Smart Touch és Kodak Capture Pro szoftverek között.

TWAIN/ISIS/WIA driverek

Minden készülék csomagolásában megtalálhatja a használatához szükséges TWAI/ISIS/WiA és egyén (esetenként LINUX) drivereket. A készülékek a legtöbb esetben a TWAIN illesztőprogramon keresztül azonnal használhatók, valamint a Kodak Capture Pro alkalmazások is ezen az illesztőfelületen kapcsolódnak a szkennerekhez. A TWAIN illesztőprogramok fejlesztése a Kodak Alaris laboratóriumaiban történik.

Számos dokumentum archiváló/kezelő rendszer használ ISIS illesztőprogramot. Ezen alkalmazásokhoz használja az ISIS drivereket. A készülékeinkhez használt TWAIN illesztőprogram önállóan is alkalmas egyszerű szkennelési feladatok elvégzésére. A Kodak készülékei driver-szinten tartalmazzák a Perfect Page képjavító rendszert, így nincs szükség más alkalmazások használatára a jobb képminőség elérése érdekében.

Egyéb alkalmazások

Esetenként más alkalmazásokat is talál a készülék dobozában. Erről az adott készüléknél talál információt. (Nuance, Bizzcard, stb)